Vi byder velkommen til en sand videoguru

Vi kan nu løfte sløret for nyeste skud på stammen ved Mæglerhuset, nemlig Jannich Hegelund. Han er ansat som fotograf, men kommer bestemt også til at have markedsføringskasketten på i samspil med resten af markedsføringsteamet.

Læs mere

Året der gik: Boligmarkedet 2020 i fuld galop

2020 har vist sig at være et godt år at sælge bolig pga. det historisk lave udbud af nye boliger til salg. På samme tid har køberne heller ikke holdt igen, tværtimod. Den fortsat stabile rente, de udbetalte feriepenge og regeringens anbefaling med hensyn til ikke at rejse ud i verden gav køberne blod på tanden til i stedet at investere pengene i fast ejendom.

Læs mere

Korte liggetider og lave prisafslag præger boligsalget i Pandrup

Dykker vi ned i boligsalget i 9490 Pandrup, kan vi hos Mæglerhuset i Aabybro berette om nogle sande solstrålehistorier. Rygtet har allerede spredt sig til byens boligejere. Vi har overtaget en del huse i Pandrup fra andre mæglere, der herefter er blevet solgt på rekordtid. Det har resulteret i en historisk kort salgstid og ikke mindst lave prisafslag.

Læs mere

Virtual Staging sælger boliger

Hos Mæglerhuset tilbyder vi Virtual Staging ganske gratis til vores kunder. Det er kort beskrevet en virtuel møblering af tomme rum. For køberne er det svært at forestille sig, hvordan de kan indrette boligen, hvis den står tom. Virtual Staging har vist sig at været et effektivt værktøj til at inspirere køberne og sælge boliger.

Læs mere

Bedst sælgende tredje kvartal i 10 år

Boligsalget i tredje kvartal 2020 var på landsplan det bedst sælgende i 10 år iflg. Boligsiden. Juli, august og september var på alle lede og fronter forrygende, når vi tager boligbrillerne på. En tendens vi kan nikke genkendende til hos Mæglerhuset, og det stopper ikke her. Vi kan generelt berette om et 2020, hvor samtlige måneder har budt på bedre salgstal sammenlignet med de forrige år. Det er derfor ikke kun tredje kvartal, der viser positive takter.

Læs mere

Storbyliv blev udskiftet med skov, strand og forstadsliv

Et hjem med fokus på hele familien kræver gennemtænkte løsninger. Da sælger af Multebærvej 34 overtog huset i Dronninglund fremstod boligen som et renoveringsprojekt. Det gav sælger frit spil til at vælge familievenlige løsninger. Huset er sat til salg og kan blive dit næste hjem. Tag endelig et kig.

Læs mere

Flyt i splinternyt rækkehus i Vodskov

Mæglerhuset kan nu løfte sløret for et spændende projektsamarbejde med Anne Mette Frost. En dygtig karrierekvinde med en klar filosofi om at skabe kvalitetsboliger med sans for detaljen. Anne Mette står i spidsen for at opføre fire splinternye rækkehuse på Drøvten i Vodskov. De udbydes til salg allerede nu.

Læs mere

Mæglerhuset Aabybro: Succes med at flytte køberne til Jammerbugt

Tilbage i august 2018 slog Mæglerhuset i Aabybro for første gang dørene op. Det har været to gode og hæsblæsende år. Boligejerne i Jammerbugt Kommune har taget godt imod den nye ejendomsmægler i Aabybro. Mæglerhuset har generelt succes med at flytte køberne mellem de fire afdelinger i hhv. Aabybro, Dronninglund, Nørresundby og Aalborg. Hos Mæglerhuset i Aabybro står de klar med et nuanceret udvalg af boliger i hele Jammerbugt Kommune, når kunderne fra bl.a. Aalborg søger bolig længere nord på.

Læs mere

Velkommen til nyeste skud på stammen – en ægte sprognørd

Denne gang kan vi byde Anne Louise Berg Stisen velkommen til team Mæglerhuset. Hun kommer med en solid portion erfaring inden for tekstforfatning og kommunikation. Hendes primære fokus bliver boligbeskrivelser af alle boliger, vi får til salg i vores fire afdelinger i hhv. Nørresundby, Aalborg, Dronninglund og Aabybro. En opgave der ligger lige til højrebenet for hende.

Læs mere

Boligmarkedet 2020: Et godt tidspunkt at sælge bolig

Hvordan ser boligmarkedet ud efter flere måneder med corona? Udbuddet af boliger til salg har været dalende i hele perioden, men køberne har for alvor meldt sig på banen. Det presser priserne op, og boligpriserne har nu nået det højeste niveau i 10 år. Boligsælgerne har god grund til at juble.

Læs mere