Krystalkuglen ser lovende ud for Mæglerhuset i Dronninglund

Med Simon Jørgensens 4 års erfaring som mægler i Dronninglund, og ikke mindst betydning for virksomheden, er han nu tiltrådt som Butikschef ved Mæglerhuset i Dronninglund. En titel, som kollegerne er helt enige i, at han fortjener. Simon kommer til at arbejde tæt sammen med Frederikke Klith Hansen, der er tiltrådt som Salg & Vurdering. Frederikke er et forholdsvist nyt ansigt i Dronninglund, men ikke ved Mæglerhuset. Her har hun været ansat i knap 2 år.

Læs mere

Hvad er en uafhængig ejendomsmægler?

Det kan være svært at gennemskue ligheder og forskelle ved boligmarkedets mange ejendomsmæglere. En væsentlig forskel på os ejendomsmæglere er, om der er tale om en uafhængig ejendomsmægler eller en ejendomsmæglerkæde. En uafhængig ejendomsmægler er ikke tilknyttet en kæde og er samtidig ikke ejet af banker, forsikringsselskaber eller realkreditinstitutter. Her kan du blive klogere på, hvad det helt præcist betyder for dig som sælger.

Læs mere

Opdatering på coronavirus og Mæglerhusets arbejdsgang

Ved at tænke os om og agere fornuftigt, holder vi hjulene i gang og forsøger at komme bedst muligt igennem hele situationen. Vi tager vores forholdsregler. Af denne grund har vi opstillet en række retningslinjer, som vi arbejder ud fra i den kommende tid.

Læs mere

Hvad er en formidlingsaftale?

Overvejer du at sælge din bolig, har du måske allerede lavet lidt research og stødt på ordet formidlingsaftale. Hvad betyder det så helt konkret? En formidlingsaftale er en skriftlig aftale mellem dig og ejendomsmægleren om, at din bolig skal udbydes til salg. En sådan aftale skal indeholde en række krav, som du kan læse nærmere om her.

Læs mere

Mæglerhuset fylder fem år

Tilbage i februar 2015 slog Mæglerhuset for første gang dørene op med en central beliggenhed i Nørresundby. Sidenhen er der rendt meget vand gennem åen. Vi er gået fra en til fire butikker samt fra to til 18 medarbejdere. Vi ser meget positivt på boligmarkedet 2020 og med god grund.

Læs mere

Mæglerhuset i Aabybro er på vej mod et spændende 2020

Aabybros nyeste ejendomsmæglerbutik har stor succes med at trække kunder til hele Jammerbugt. Efter ankomsten til Aabybro 1. august 2018 kan Mæglerhuset nu se tilbage på knapt halvandet år med stor succes med at trække boligkøbere fra Aalborg og Nørresundby til hele Jammerbugt samt et imponerende salg af huse, der tidligere har været svære at sælge og haft lange liggetider.

Læs mere

Spændende udvalg af lejligheder til salg i Nørresundby

Har du også fået øjnene op for Nørresundby og de mange lejligheder, som byen tilbyder? Der kan være mange årsager til at flytte i lejlighed. En ting er sikkert: Lejlighederne i Nørresundby er stadig attraktive. Vi har samlet otte bud på dit næste hjem, hvis du søger lejlighed i Nørresundby.

Læs mere

Vi byder velkommen til en lokal mægler med 18 års erfaring

Mæglerhuset i Nørresundby opruster igen. Denne gang byder vi velkommen til Heine Kirkelund Andersen. En lokal mægler med brancheerfaring ud over det sædvanlige. Han har arbejdet som mægler de seneste 18 år. Primært med fokus på Vestbjerg, Sulsted, Vodskov, Vester Hassing, Nørresundby og Vadum.

Læs mere

Ni huse til under to millioner

Mange unge vælger oplandsbyerne, når de skal bosætte sig og stifte familie. En af årsagerne er de gode huspriser (set i forhold til Aalborg). Du får mere hus for pengene, hvis du blot kører 15 minutter nord for Aalborg. Vester Hassing er ingen undtagelse - her får du meget hus til under to millioner.

Læs mere

Spændende udvalg af lejligheder i Nørresundby og Aalborg

Er du på jagt efter en lejlighed i Nørresundby eller Aalborg kommer her 11 interessante bud på din næste lejlighed. Der er noget for enhver smag. Hvad enten du søger en toværelses til udlejning eller en eksklusiv penthouselejlighed med stor tagterrasse har vi et bud på dit næste hjem.

Læs mere