Er du på jagt efter en lejlighed i Nørresundby eller Aalborg kommer her 11 interessante bud på din næste lejlighed. Der er noget for enhver smag. Hvad enten du søger en eksklusiv penthouselejlighed med stor tagterrasse eller en toværelses lejlighed til udlejning.

 

Eksklusiv totalrenoveret lejlighed med stor tagterrasse

Den eksklusive lejlighed er totalrenoveret i 2014 i en gennemgående stil med fokus på materiale og løsninger i høj kvalitet. Alle skabselementer er fra Svane med tilhørende Vola armaturer. Der er gulvvarme i alle rum. Her foruden er der en stor tagterrasse, og du har egen parkeringsplads i gården.

jernbanegade_21

Adresse: Jernbanegade 21, 3. th., 9000 Aalborg

 

Unik renoveret lejlighed med loft til kip

Lejligheden ligger centralt i Aalborg. Den er renoveret i 2012 med loft til kip og fritlagte bjælker. Der er et godt lysindfald i hele lejligheden, men stuen udgør hjertet af boligen. Her kan du indrette spise- og sofastue. Der er tale om en unik og indflytningsklar lejlighed. Taget på ejendommen er desuden skiftet i 2012.

korsgade_38

Adresse: Korsgade 38, 3., 9000 Aalborg

 

Nyrenoveret toværelses i hjertet af Aalborg

Den indflytningsklare toværelses er beliggende i hjertet af Aalborg. Lejligheden er totalrenoveret i 2017. Stuen udgør hjertet af boligen – bl.a. med en rustik murstensvæg. Køkkenet er, ligesom resten af lejligheden, flot renoveret og veludnyttet med under- og overskabe. Det er tilladt at have husdyr.

søndergade_9

Adresse: Søndergade 9, st. tv., 9000 Aalborg

 

Toværelses i hjertet af Aalborg – velegnet til forældrekøb

Denne toværelses er beliggende i hjertet af Aalborg. Der er tale om en lys – og indflytningsklar lejlighed. Køkkenet er fra 2011 – valgt i et tidsløst design. Det er pænt og funktionelt – bl.a. med opvaskemaskine og køle-/fryseskab. Det slidstærke gulv i køkkenet er ligeledes fra 2011. Det er desuden videreført i entré, stue og soveværelse. Den er velegnet til forældrekøb, og det er tilladt at have husdyr.

jylandgade_15

Adresse: Jyllandsgade 15, 4. tv., 9000 Aalborg

 

Fireværelses med moderne køkken

Denne fireværelses er centralt beliggende i Aalborg. Lejligheden har et godkendt boligareal på hele 106 kvm – fordelt på to etager. Du får to gode stuer, to værelser, et stort badeværelse samt et moderne Kvik-køkken. Sidstnævnte med grebsfrie låger og en eksklusiv Wenge bordplade.

rosenlundsgade_3

Adresse: Rosenlundsgade 3, st. th., 9000 Aalborg

 

Bylejlighed på 104 etagemeter med sydvendt altan

Denne fine bylejlighed er centralt beliggende i Nørresundby med 5 minutter på cykel til Aalborg centrum. Lejligheden strækker sig over 104 etagemeter og er renoveret fra 2010-2011.Vinduerne er udskiftet i 2005. Der er et godt indeklima i lejligheden grundet ventilation med varmegenvinding og IHC-anlæg til styring af el.

rolighedsvej_7a

Adresse: Rolighedsvej 7A, st. tv., 9400 Nørresundby

 

Indflytningsklar treværelses med altan og have

Lejligheden ligger i gåafstand til Nørresundby centrum. Den har et boligareal på 106 kvm. Derudover er der en stor sydvestvendt altan og egen garage. Den tilhørende have er til fri afbenyttelse, men deles med underboen. Der er tale om en lys og indbydende lejlighed med et godt lysindfald fra de store vinduespartier. Stuen udgør hjertet af lejligheden med brændeovn, stort vinduesparti mod syd og direkte udgang til den store altan.

thorvald_jensens_vej_2

Adresse: Thorvald Jensens Vej 2, 1., 9400 Nørresundby

 

Flot og indflytningsklar fireværelses med altan

Lejligheden ligger på en af hovedgaderne i Nørresundby. Der er tale om en flot og indflytningsklar fireværelses, der strækker sig over 110 kvm. Du får bla. et dejligt køkkenalrum med fremtrædende loftbjælker og to gode stuer. Der er tale om et nyere køkken i et klassisk design. Herfra kan du fortsætte ud på altanen, hvor du kan sidde i rolige omgivelser med udsigt til den hyggelige baggård.

Vestergade_37

Adresse: Vestergade 37, 2. tv., 9400 Nørresundby

 

Totalrenoveret toværelses med stor terrasse

Lejligheden i Nørresundby er totalrenoveret fra 2014-2015. Vinduer og døre er indsat i denne periode. Derudover er der lavet el og etableret gulvvarme i hele lejligheden. Alle rum er renoveret med sans for at skabe et personligt udtryk med mange fine detaljer. Stuen har f.eks. askeparketgulv samt originale stuklister og loftrosette.

lindholmsvej_6

Adresse: Lindholmsvej 6, 9400 Nørresundby

 

Flot indflytningsklar toværelses med nyt køkken

Lejligheden har en rolig beliggenhed i Nørresundby. Der er indsat et nyt moderne køkken i december 2018. Det må siges at være veludnyttet, og du har tilmed plads til en spisekrog. Stuen har stuklister, lyst trægulv og et godt lysindfald fra de mange vinduer. Det er tilladt at have husdyr, og lejligheden er velegnet til forældrekøb.

Jens_bangs_vej_7a_sttv

Adresse: Jens Bangs Vej 7, st. tv., 9400 Nørresundby

 

Totalrenoveret lys toværelses centralt i Nørresundby

Lejligheden har en central beliggenhed i Nørresundby. Denne toværelses er totalrenoveret fra 2013-2018 i én flot gennemgående stil. Alle vægge er pudset, og der er lavet touch-afbryder til al loftbelysning. Ejendommen er ligeledes nyrenoveret, hvor tag og vinduer er skiftet. Det er tilladt at have op til to hunde med godkendelse fra bestyrelsen.

dronningensgade_19

Adresse: Dronningensgade 19, st. th., 9400 Nørresundby

 

Har du forelsket dig i en af lejlighederne eller har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på 50 929 929.

 

Andre relaterede artikler: